ÎNSCRIE TE ACUM

Despre școala noastră

img-01
Lecții de conducere accesibile, eficiente și convenabile

Școala de șoferi DOMA DRIVE este alături de dumneavoastră de peste 12 ani și este formată dintr-un colectiv de instructori dornici să împărtășească cunoștințele și experiența lor în arta de a conduce autovehicule în vederea obținerii permisului de conducere.

În prezent, organizăm cursuri de pregătire teoretică si practică pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile AM, A1, A2, A, B, BX (96), BE, C, CE, D.

Sala de cursuri este dotată cu 16 calculatoare cu softuri didactice autorizate conform normelor si reglementărilor in vigoare. Seriozitatea, punctualitatea si profesionalismul face ca școala Doma Drive să se afle in topul școlilor de șoferi din județul Covasna.

Echipa actuală formată din 12 instructori și 4 profesori de legislație rutieră, având în dotare un total de 35 de autovehicule, așteaptă cursantii doritori să posede permis de conducere de orice categorie si nu numai. In anul 2017 pentru diferite categorii de permise de conducere au fost examinati 597 de cursanti, număr care ne situează pe locul 1 in judetul Covasna ceea ce privește numărul candidaților examinati.

De la înfiintare si până in anul 2017 au fost examinați pentru diferite categorii de permise de conducere conform statisticii Direcției Regim Permise de Conducere un numar de 3900 de cursanți. În completare în cadrul școlii, se pot face înscrieri pentru obținerea atestatelor profesionale (marfă+persoane). Echipa noastră vă așteaptă cu drag și nu ezitați să ne contactați!

Cum funcționează?

Sunt de urmat căteva etape pentru a obține permisul de conducere prezentate în graficul de mai jos:

Avantajele noastre

57 %
PROMOVABILITATE
91 %
SATISFACȚIA CLIENȚILOR
200000
ORE DE CONDUCERE (APROX)
4000
DE CURSANTI TRIMISI LA EXAMEN (APROX)

Echipa noastră

Avem una dintre cele mai experimentate echipe din oraș.
Toți instructorii noștri sunt autorizați de către AUTORITATEA RUTIERĂ ROMÂNĂ și majoritatea dintre ele au o experiență in domeniu de peste 10 ani.
Acum porniți motoarele
Alegănd școala de șoferi Doma Drive aveți șansa să deveniți un șofer mai bun.

Înscrieți-vă acum

HU🇭🇺 / RO 🇷🇴‼️FONTOS KÖZLEMÉNY!


Az új SARS-COV-2 vírus terjedése következtében a Doma Drive sofőriskola felfüggeszti tevékenységét március 24.-től április 16.-ig. Információkért továbbra is elérhetőek vagyunk a 0755-220-044-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


‼️ANUNȚ IMPORTANT!


Având în vedere răspândirea noului virus SARS-COV-2, școala de șoferi Doma Drive își suspendă activitatea începând cu data de 24.03.2020 până la data de 16.04.2020. Pentru informații ne găsiți în continuare pe numărul de telefon: 0755-220-044 de luni până vineri, între orele 8 și 16.Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!