ÎNSCRIE TE ACUM

Întrebări Frecvente

De la ce vârstă pot să mă înscriu la școală?

a) 16 ani împliniți, pentru categoria de vehicule AM, A1;

b) 18 ani împliniți, pentru categoria de vehicule A2, B, BE;

c) 20 de ani împliniți, dacă persoana are o experiență de cel puțin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniți, pentru motocicletele din categoria A;

d) 21 de ani pentru categoriile de vehicule C, CE;

e) 24 de ani pentru categoriile de vehicule D.

Ce acte sunt necesare la înscriere?

În prima fază este necesară buletinul in original, ( permisul de conducere de la persoaneke care posedă permis ) avansul din taxa de școlarizare.

După finalizarea pregătirii teoretice, pasul următor este aducerea la sediul școlii avizei medicale, cazierului judiciar și a avizului psihologic.

Dacă am fost declarat ADMIS la proba teoretică la poliție, dar nu am reușit pe traseu?

Odată reușită la examenul teoretic, după proba practică nereușită, nu este cazul să mergeți la un nou examen în sală.

După 6 ore de conducere obligatorii, se eliberează o adeverință cu care puteți să mergeți să obțineți o nouă programare pe traseu.

Cât timp este valabilă dosarul?

După finalizarea dosaurului și eliberarea acestuia de la școală, cursantul are la dispoziție să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere 1 an de la ultima oră de conducere finalizată.

Dacă 1 an a trecut și nu am reușit examenul?

Din păcate în această cauză persoana respectivă trebuie să se înscrie din nou la școala și începe totul de la capăt.

HU🇭🇺 / RO 🇷🇴‼️FONTOS KÖZLEMÉNY!


Az új SARS-COV-2 vírus terjedése következtében a Doma Drive sofőriskola felfüggeszti tevékenységét március 24.-től április 16.-ig. Információkért továbbra is elérhetőek vagyunk a 0755-220-044-es telefonszámon, hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között.Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


‼️ANUNȚ IMPORTANT!


Având în vedere răspândirea noului virus SARS-COV-2, școala de șoferi Doma Drive își suspendă activitatea începând cu data de 24.03.2020 până la data de 16.04.2020. Pentru informații ne găsiți în continuare pe numărul de telefon: 0755-220-044 de luni până vineri, între orele 8 și 16.Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare!