str. Presei nr. 4, Sfantu Gheorghe, Romania

Numar de telefon : +(0755) 220-044

Rólunk

Az iskolánkról

Megfizethető, hatékony és kényelmes vezetési órák

A DOMA DRIVE autósiskola több, mint 16 éve áll ügyfeleik rendelkezésére és egy olyan oktatócsoportból áll, akik szívesen megosztják tudásukat és tapasztalataikat a vezetés terén a tanulóikkal annak érdekében, hogy megszerezzék a jogosítványt. Professzionális szolgáltatást kínálunk, amelynek célja az önbizalom biztosítása a teszt sikeres teljesítéséhez és az utakon történő biztonságos vezetéshez.

Jelenleg elméleti és gyakorlati tanfolyamokat szervezünk a jogosítvány megszerzéséhez AM, A1, A2, A, B, BX 96, BE, C, CE, D kategóriákra. Az tanterem 16 számítógéppel van felszerelve didaktikai szoftverrel, amelyet a hatályos normák és előírások szerint engedélyeztek. A komolyság, a pontosság és a professzionalizmus teszi a Doma Drive iskolát Kovászna megye legjobb autósiskoláji közé.

A jelenlegi 17 oktatóból és 3 elméleti tanárából álló csapat, összesen 37 járművel, különböző kategóriákban várja azokat a diákokat, akik bármilyen kategóriájú jogosítvényt szeretnének megszerezni. 2019-ben 727 diákot vizsgáztattak különböző kategóriájú jogosítvány megszerzésére, ez a szám tesz minket Kovászna megyében az 1. helyre a vizsgázott jelöltek számát tekintve. A Jogosítvány Rendszer Igazgatóság statisztikái szerint 2009 és 2020 között 6119 tanuló vizsgázott különböző kategóriákra a jogosítvány megszerzéséhez. Ezenkívül az iskola keretein belül lehet folytatni a szakmai bizonyítványok megszerzését áru és személyszállítás. Csapatunk várja Önt és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Hogyan működik? Az alábbi táblázatban bemutatott néhány lépést kell követni a jogosívány megszerzéséhez: