str. Presei nr. 4, Sfantu Gheorghe, Romania

Numar de telefon : +(0755) 220-044

Despre Noi


Despre școala noastră

Lecții de conducere accesibile, eficiente și convenabile

Școala de șoferi DOMA DRIVE este alături de dumneavoastră de peste 16 ani și este formată dintr-un colectiv de instructori dornici să împărtășească cunoștințele și experiența lor în arta de a conduce autovehicule în vederea obținerii permisului de conducere.

În prezent, organizăm cursuri de pregătire teoretică si practică pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile AM, A1, A2, A, B, BX 96, BE, C, CE, D.
Sala de cursuri este dotată cu 16 calculatoare cu softuri didactice autorizate conform normelor si reglementărilor in vigoare. Seriozitatea, punctualitatea si profesionalismul face ca școala Doma Drive să se afle in topul școlilor de șoferi din județul Covasna.

Echipa actuală formată din 14 instructori și 4 profesori de legislație rutieră, având în dotare un total de 35 de autovehicule, așteaptă cursantii doritori să posede permis de conducere de orice categorie si nu numai. In anul 2020 pentru diferite categorii de permise de conducere au fost examinati 727 de cursanti, număr care ne situează pe locul 1 in judetul Covasna ceea ce privește numărul candidaților examinati.
Din anul 2009 până în anul 2020 au fost examinați pentru diferite categorii de permise de conducere conform statisticii Direcției Regim Permise de Conducere un numar de 6119 de cursanți. În completare în cadrul școlii, se pot face înscrieri pentru obținerea atestatelor profesionale marfă+persoane. Echipa noastră vă așteaptă cu drag și nu ezitați să ne contactați!

Cum funcționează? Sunt de urmat căteva etape pentru a obține permisul de conducere prezentate în graficul de mai jos: